Domina Skolen: Introduktion!

INTRODUKTION TIL BDSM HOS DOMINAERNE!

Tema aften på Domina Skolen

Onsdag den 11 april kl 17.30 – 20.30

Kom til Domina Skolen’s introduktion til BDSM, hvor en erfaren domina fra Domina Skolen fortæller og forklarer om skolens baggrund og formål.

Dertil leveres et reelt overblik over de mange emner og temaer, som Domina Skolen beskæftiger sig med!

 

Varighed: 3 timer

Pris: 350 kr.

Nogle af de emner som Domina Skolen vil beskæftige sig med, er eksempelvis slag med forskellige slaginstrumenter til spanking, bondage i forskellige variationer, samt flere forskellige fetishes såsom: Læder, facesitting, indespærring (eks. i bur) og verbal eller fysisk ydmygelse, hvor en erfaren domina, vil komme mere ind på eks. Small Penis Humiliation (SPH) og Ball and Cock Treatment (CBT)

 

Teorien afprøves i praksis

Deltagerne skal bestemt ikke til at sidde stille på en stol, og nøjes med på et foredrag hele aftenen igennem.

Efter et kort foredrag omkring BDSM og hvordan det overordnet hænger sammen, så er deltagerne i rig mulighed for, at afprøve det ting, som Dominaene’s introduktionen til BDSM har talt så meget om under foredraget!

Det vil typisk være praktiske øvelser inden for de emner som er af størst interesse for deltagerne denne aften.

Det er op til og afhængig af, hvad deltagerne selv tager med i baglandet til denne introduktion i form af relevante spørgsmål og svar, som i en spørgetime hvor selve forløbet af en introduktionen, vil være afhængig af deltagerne selv og fordi vi godt ved at mange af vores deltagere er negative og kristiske af sind.

Ekstra…

Der gennemgås ligeledes et overordnet indblik i den nødvendige sikkerhed og de forholdsregler som er gældende, ved de mest gængse sm lege, som er vigtig at tage med sig, når man nu skal lege og udforske sin natur og sine grænser indenfor SM verden.

Tilmelding!

Skriv til os og tilmed dig via mail til kontakt@dominaerne.dk eller udfyld nedenstående formular


Dette er en tema aften med en dybdegående introduktion til BDSM – SM verden, hvor du introduceres for de hvad BDSM står for og indeholder

SM hilsen fra Domina Skolen