Seancer hos Dominaerne

Kom til BDSM & fetishplay efter arbejdstid & i weekenden!

dominaerne.dk

Rollespil, femdom, findom, ydmygelse, mumificering, petplay, erotisk dominans, orgasme kontrol… Joi, Tease & denial; Drillerier og narrefisser!

Urinlege, fysiske og verbale tæsk (humiliate), bondage, langtidsbondage, reb, plastik strips, kæder, suspension, manchetter, bælter, kyskhedsbælter, slave træning, kvindeliggørelse/sissyficering.

Sounds, spanking, spanskrørsterapi. Strap-on, slaven tvinges til at sutte pik, kneppes bagfra og smides ud bagefter!

 

Mulighederne er mange

dominaerne-dkFetishplay, fodfetich; Tilbedelse af kvinde fødder, høje hæle, fodsex, Latex. Numse tilbedelse, en fræk og og krævende røv.. 

dominaerne.dk

Oplæring og træning af forskellige slaver, påspændingsdildo, stearin, smoking fetish, cigaret mærkning, human asch trade, spyt, brystvorte tortur, kilde tortur. 

Painplay, slag, spark, spanking, ballbusting, ball crushing. Præcisions evnen er høj hos flere af os grundet mange års  kampsports træning.

BDSM lege; Tunge lodder, tvang, breath control, BCT (electric), CT, SPH, JOI, penning. Påspændingsdildo, Slavepige eller slavefyr. Dominaerne uddeler Af og til opgaver til lydige slaver, som skal løses!

 

dominaerne.dkEn ussel pengeslave – Findom (Financial Dominance) økonomisk dominans, kontrol, online seancer til generte slaver, eller ved længere distancer.

Alt det slaven har og ejer, er slaven ikke selv værdig til, hvorfor slaven finder tilfredsstillelse i at give det hele til sin domina!

Slaven kan booke en seance med en af vores fantastiske dominaerne, ved at skrive til

kontakt@dominaerne.dk eller ring/SMS til 71559972

 

 

 

SM hilsen fra Dominaerne

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Find Dominaerne på Youtube

Lady Laura poster nogengange videoer på Youtube sammen med enkelte dominaer hos Dominaerne

 

 

Kontakt os via mail til kontakt@dominaerne.dk eller ring/SMS på telefon +45 71559972

 

Slaverne i Jylland er ligeså perverse og liderlige som slaverne i København!
 
Alle slaver i Danmark har i nogen tid haft øje på Dominaerne – de finder os både dejlige og spændende omkring vores tanker om dominans.
 
De villige og oplagte slaver, er generelt meget interesseret i at blive “din slave”, men eftersom at de her slaver bor i Jylland, så er det ikke bare lige sådan at komme forbi…
Dominaerne træffes også online og over telefonen!
 
Fix det..!
Slaven bemærker at en kontrakt nævnes… Det er slaven meget nysgerrig i.
Slaven er nok klar over, at der menes en række seancer over tid. Men kunne det være muligt at lave en mere koncentreret kontrakt som gælder for 2 dage? Det kunne f.eks. være en mandag og tirsdag, hvor en af os ser ud til at være på ugeplanen.. 
Et af de gænse issues, er netop den lange tid, hvorfor slaven ikke forventer et fokus på 100% af tiden. Måske slaven kunne agere 
som en form for husslave for Dominaerne, og varetage nogle praktiske opgaver mens vi har andre slaver at 
se til.
Det er ret typisk, at slaverne har haft en større interesse for dominans ig
ennem nogle år, og derfor prøvet lidt forskellige seancer. Men stort set ikke følt oplevelsen af at være domineret, kontrolleret og værende submissiv..
I vores beskrivelse øjner de få slaver muligheden for at opleve en streng opdragelse i det at være vores slave samt diciplinering efter vores behov. Det finder slaven altid meget interessant.
Slaven er gået lidt forsigtigt frem mht. smerte og straf. Derfor kender slaven dårligt nok til de personlige grænser og niveauet for Dominaerne’s tilfredsstillelse.
Absolutte grænser skal der nok lige tænkes lidt over, men et udgangspunkt er: nåle, blod, scat, m-m bi-sex, hård CBT…  Foruden dette kan slaven måske fortælle mere om sig selv…!

SM hilsen fra Dominaerne & Lady Laura