Dominaerne søger tit og ofte

Slave!

dominaerne.dk

Dominaerne søger tit og ofte en ekstra slave, til lidt af hvert!

– Står du der, med et ønske om at give “slaven” indeni et nyt og meningsfyldt liv, eller bare udleve en leg, drøm eller fantasi, så er Dominaerne det rigtige sted for dig at starte, på din SM-rejse!

Det kan eksempelvis være små tissemænds modeller til SPH (Small Penis Humiliation) og sissies, andre gange analslaver, urin- eller sutte-slaver. Læs mere om at være husslave for din domina, klik her!


SPH Seancer – Lillemanden i fokus!

dominaerne.dk

Høje hæle et ømt sted… av.

Lad os se det i øjnene.. Den der lille tissemand kommer nok aldrig til at tilfredsstille nogen.. gør den vel?  

Dominaerne modtager slaver med en lille tissemand, til ydmygende seancer indenfor SPH, BCT, CT og ballbusting +  ballcrushing!

Dominaerne og diverse publikum, bliver nok aldrig trætte af at grine af din lille tisser… hahahaha!

  • Blå kugler og en øm tisser, som konsekvens af ballbusting, er lige noget for Dominaerne!

Dominaerne vil oplære dig op & træne dig – Måske finder vi ud af at vi kan sælge dig og tjene lidt på det..  At sælge eller udleje dig til højstbydende, eller bare til en tilfældig liderlig fyr, med lidt mønt på lommen… I fantasien, bliver du liderlig ved tanken om, at Dominaerne udnytter og misbruger dig.. Leger med dig som et stykke legetøj, tjener penge på dig, eller låner dig ud, gratis.

Har du prøvet det her før? Eller, er du helt ny indenfor BDSM, aka dominansverdenen, så er det fint hvis du lige skriver en kort mail til os og nævner det. I begyndelsen af din lære hos Dominaerne, starter vi der hvor du er…


Eksempel på hvordan du kan være en blid slave hos Dominaerne.

Vi er i den blidere ende af skala’en, hvor det ikke så meget er fysisk smerte (pisk, slag, spark, lussinger, spyt og lignende) som tænder dig, men mere den erotiske dominans, hvor du bliver brugt af Dominaerne, over kortere eller længere tid.

This slideshow requires JavaScript.

Dominaerne bruger altid sine slaver til diverse fornøjelser og tvinger altid slaven, til at tilbede og forgude os, hvis det ikke er tilfældet fra begyndelsen – Slaven vil blive beordret til omgående, slikke de frække stilletter, som dominaerne har valgt at iføre sig på dagen… Eller vores fødder. Være dominaerne’s  favorit legetøj… Og, så følger vi op med flere ydmygelser af dig!

Urin SM – Slaven kan fungere som et slags slavetoilet for Dominaerne, eller rengørings dulle i bar røv, måske et askebæger når Lady Luize ryger, eller… stik-i-rend slave, når du bliver bedt om det! Eller måske bare almindelig servicering, blot så tanken om at slaven kan blive kørt helt derud, hvor slaven ikke længere kan sige “nej”, bliver frækt og fornøjeligt!


Eksempel på hvordan du kan bruges som transtøs hos os!

Kom til en TS seance – Den uartige dreng tænder på, at blive forvandlet til en slem ludertøz og blive udnyttet, brug og misbrugt (endda også at blive solgt til sex) af frække og skrappe kvinder, som styrer og bestemmer alting omkring dig – Du er vores, som vi vil og når vi vil det!

Vi kunne iklæde sissy tøzen i frækt lingeri, sminke dig – dulle dig godt op og more os med det undervejs!

This slideshow requires JavaScript.

Dominaerne er i besiddelse af en hel del, til en sjov eftermiddag med udklædning og sjove sissy-lege sammen dig, sådan at vi får det bedste ud af det!

Sminke, læbestift i forskellige farver, øjenskygge, eyelash, pudder mm. Parykker, flere forskellige farver, blondine, brunette, sort  Boa, sort  Smykker; øreringe, halskæder og armbånd. Handsker  Korsetter, evt i hvid eller rød blonde  Nylonsyrømper, grå eller sorte  Pink lårkort netkjole, forskellige kjoler, evt i lak  Natkjoler eller et casual natsæt  G-strenge  Blue Jeans  Hofteholdere  Stiletter i str 41 + 42

dominaerne.dk

Fodfetich og Sissy træning hos Lady Laura

Det er naturligvis tilladt forsøge at imponere Dominaerne ved at medbringe sit eget og selv klæde og sminke sig, hvis fokus ligger på at arbejde for os og ikke ønsker vores udklædning inden arbejdstiden begynder… Vi kan godt lide, at lege med din perverse slavekrop, læse den og bruge den, præcis den bør leges med! 

Gør det; pirrende, sanseligt, ekstremt, pinefuldt, intenst, nedladende, kritiserende, egenrådighed, frække tanker, straf, smertefuldt, blødt, blidt som fjer eller dun…

Du kan få sat paryk (rød, sort eller blond), smykker i form af armbånd – halskæder og øreringe, og til allersidst sidst sko med de højeste hæle! Stå så lidt foran vores spejl og nyd det. Når vi kommer tilbage til dig, kan vi finde på at sætte dig på en taburet med armene i håndjern og på ryggen. Det er tid til at få sat makeup! Kun din fantasi sætter grænserne for hvad nu vi kan finde på at lave sammen med dig.

imageBevæger vi os over i den grovere ende af skalaen, kunne man måske forestille sig, at vi kunne bruge vores tøser, til misbrugt ved vores events.


Kom og sut pik!

Dominaerne kan finde på, at gemme dig inde bag vores “Glory Whole”, hvor du bare sidder klar til at tage imod en pik igennem hullet som slaven skal sutte på. Dominaerne ser gerne, at du prioriterer din egenskab som sutteslave meget højt.

Det betyder eksempelvis, at du ikke må løbe tør for spyt og kræfter i kæberne… sådan lige med det samme. Optræning på forhånd kan derfor være nødvendigt, før der gives adgang til slavebordellet!

Fortæl os om dine evner og hvilken slaverolle du er, så kan du booke en seance til en tid som sissyficering, TS transtøs, butler, husslave, eller rengørings dulle i 1-flere timer hos Dominaerne via mail!

Kontakt os på telefon +45 35826666 eller skriv til kontakt@dominaerne.dk

SM hilsen fra Dominaerne

dominaerne.dk

Kort oversigt – Dominaerne i Købenavn

Gem

Gem