”Fifty Shades of Grey” møder virkeligheden og får piskeslag!

Miss Helle og Lady Laura til gallapremiere – Vi anmelder Fifty Shades Darker!

Se, hvor mange “piskeslag” to dominatrix-kvinder tildeler “50 Shades – i mørket”

Jyllands-Postens kulturjournalist Rasmus Palludan tog med de to dominaer “Miss Helle” og “Lady Laura” til gallapremieren på “50 shades – i mørket”.
 

dominaerne.dk
Gallapremiere – Miss Helle & Lady Laura

Se videoen og den fulde artikel på Jyllands-posten.dk

Den første ”Fifty Shades of Grey”-filmatisering blev bl.a. kaldt »bornert«, »dydig« og »småborgerlig«. Jyllands-Posten er derfor taget til gallapremiere på opfølgeren med to kvinder fra det københavnske BDSM-miljø, der tildeler filmen mellem ét og seks ”piskeslag”.

Skrevet af RASMUS PALLUDAN

Hvis du ikke har fået morgenjuicen galt i halsen, kære læser, så hils lige på ”Lady Laura” og ”Miss Helle”. To dominaer fra Københavns BDSM-miljø, der tjener penge på fysisk og psykisk at dominere, afstraffe og ydmyge betalende kunder på et utal af måder i deres kælderlokale på ydre Nørrebro. Det selvsamme lavloftede kælderlokale, som jeg på denne mandag aften befinder mig i til en guidet rundvisning.

dominaerne.dk
Gallapremiere – Miss Helle
Miss Helle og Lady Lauras borgerlige navne fremgår ikke af denne artikel. Jyllands-Posten er kommet i kontakt med dem via hjemmesiden dominaerne.dk, hvor folk bestiller tider hos dem.

Dagen efter har jeg aftalt at mødes med Miss Helle og Lady Laura foran Imperial-biografen til gallapremiere på ”Fifty Shades – i mørket”. Her skal vi se filmatiseringen af bog nummer to i forfatterinden E.L. James’ erotiske bogserie ”Fifty Shades of Grey”

 

En bogserie, der har givet anmeldere og litterater verden over afgrundsdybe panderynker, men er gået som varmt, eller måske nærmere ”lummert”, brød hos boghandlere.

Med over 100 mio. solgte eksemplarer har E.L. James i den grad været medvirkende til at popularisere begrebet BDSM. Men den 53-årige forfatterinde praktiserer ikke BDSM selv – hun har tidligere beskrevet bøgerne som sin egen »midtvejskrise« på tekstform.

dominaerne.dk
Kulturjournalist Rasmus Palludan i hundehalsbånd under premieren til “Fifty Shades – i mørket”. Foto: Tobias Nicolai Kvist Larsen
Så spørgsmålet er, hvad der vil ske, hvis man lader virkelighedens BDSM-udøvere – Miss Helle og Lady Laura – anmelde fiktionens?

Efter gallapremieren finder Jyllands-Posten ud af det, når de to dominaer får lov til at give filmen ”piskeslag” på en skala fra et til seks. Læs dommen senere i artiklen.

 »Bruger I den til at tvinge folk til at drikke?« spørger jeg og peger på en blå plastictragt med monteret læderrem.

»Ja. Den er til urin,« svarer Miss Helle roligt og tager et hiv på sin cigaret.

»Urin?« spørger jeg igen, lidt uroligt, men fortsætter:

»Er det så jer, der tisser ned i munden på jeres slaver?«

»Ja. I BDSM-verdenen bliver det også kaldt ”vandsport”,« siger Lady Laura og trækker smilende på skuldrene.

dominaerne.dk
Gallapremiere – Lady Laura
»Mange vil jo ikke have alle de her ting i deres dejlige soveværelser. Så de kommer herned, hvor det er noget beskidt, der hører sig til,« siger Miss Helle, der fortæller, at den primære kundekreds er heteroseksuelle mænd.

Lady Laura er enig:

»Mange koner ville jo nok miste respekt for deres mand, hvis han kom hjem og bad dem om at blive kneppet i numsen med en strap on-dildo,« siger Lady Laura og skønner, at halvdelen af kunderne får udløsning under deres besøg i kælderen. De to dominaer har dog ikke selv traditionelt samleje med kunderne.

Læs resten af artiklen og se TV anmeldelsen med piskeslag, på Jyllands Postens egen hjemmeside, klik her!

SMæk fra Dominaerne