Jydeslave hos Dominaerne

Slaverne i Jylland er ligeså perverse og liderlige som slaverne i København!
 
Alle slaver i Danmark har i nogen tid haft øje på Dominaerne – de finder os både dejlige og spændende omkring vores tanker om dominans.
 
De villige og oplagte slaver, er generelt meget interesseret i at blive “din slave”, men eftersom at de her slaver bor i Jylland, så er det ikke bare lige sådan at komme forbi…
Dominaerne træffes også online og over telefonen!
Fix det…

Slaven bemærker dog at du nævner en kontrakt. Det er slaven meget nysgerrig i.
Slaven er nok klar over, at der menes en række seancer over tid. Men kunne det være muligt at lave en mere koncentreret kontrakt som gælder for 2 dage? Det kunne f.eks. være en mandag og tirsdag, hvor en af os ser ud til at være på ugeplanen.. 
Et af de gænse issues, er netop den lange tid, hvorfor slaven ikke forventer et fokus på 100% af tiden. Måske slaven kunne agere som en form for husslave for Dominaerne, og varetage nogle praktiske opgaver mens vi har andre slaver at se til.
Det er ret typisk, at slaverne har haft en større interesse for dominans igennem nogle år, og derfor prøvet lidt forskellige seancer. Men stort set ikke følt oplevelsen af at være domineret, kontrolleret og værende submissiv..
I vores beskrivelse øjner de få slaver muligheden for at opleve en streng opdragelse i det at være vores slave samt diciplinering efter vores behov. Det finder slaven altid meget interessant.
Slaven er gået lidt forsigtigt frem mht. smerte og straf. Derfor kender slaven dårligt nok til de personlige grænser og niveauet for Dominaerne’s tilfredsstillelse.
Slaven har naturligvis et par absolutte grænser, men ud over dette har så har slaven et stort ønske om at lade en domina afsøge slavens grænser, og så derfra en løbende optrapning…
Slaven ved det godt og tænker at niveauet ikke er det vigtige, men at slaven presses til at yde sit yderste for sin domina, underkaster sig totalt og adlyder det mindste vink.
Foruden dette har slaven muligvis en fetish for worship af dominaen.
Fod, sko, nylon er muligvis ikke slavens primære fetish. Men dog interessant, og specielt hvis dominaen ønsker at anvende slaven således.

Nogle andre ting slaven måske kan være meget nysgerrig på, er facesitting (fikseret og eventuelt med BC) og urin (på flere måder… men kunne bla. være interessant at blive fikseret i en toilet-stol/box for en tid.
Og hvis flere tilfældigvis er flere Dominaer i huset, så… måske også anvendt af disse efter deres for godt befindende).
Desuden kan slaven naturligvis udstyres med et pikbur igennem hele seancen, eller når domina synes det er aktuelt.
Absolutte grænser skal der nok lige tænkes lidt over, men et udgangspunkt er: nåle, blod, scat, m-m bi-sex, hård CBT…  Foruden dette kan slaven måske fortælle mere om sig selv.
SM hilsen fra Dominaerne & Lady Laura