Domina Lady Laura

In english – Danish Dominatrix

Trænger du til, at en smuk domina holder dig lidt i ørene?!

Jeg nyder min perverse passion for SM verden og derfor fristes der med uartige SM seancer, kinky fetich lege & rollespil!

Bondage, pirring og urinlege med facesitting og åndedræts- og orgasme-kontrol, er nogle af favoritterne! Aftraffelsen, spanking med spanskrør, piske eller en hård hånd til en rigtig god gammeldags endefuld

Mindfuck.. hvor slaven drives rundt, indtil slaven bliver sindsyg og mister forstanden, er også noget Ladyen nyder at bruge slaverne til!

Ladyen er en smuk konsekvent domina og fetichist : nyder at iføre mig lak, læder og latex til de uartige og bizarre SM lege, afstraffelse med spanking og med mulighed for masser af hårde smæk, i den bare slavenumse..

Slavekontrakter tilbydes, hvis ladyen finder slaven værdig nok til det, og at slaven accepterer alle betingelserne og underskriver aftalen.

Udkast til en eventuel kontrakt hos ladyen, kan rekvireres via mail til ladyen@dominaerne.dk

Min video på Dominaerne’s Youtube kanal

Lady Laura elsker at udfordre slaverne i deres ynkelige modstandskraft – At få slaverne til at miste deres egen kontrol og underkaste sig totalt og adlyde det mindste vink… Køre dig rundt om min lillefinger!

Det er altid sådan, at Lady Laura får selv de dovne slaver i arbejde og de uartige slavefyre, liderlige slavetøzer og sjuskede rengørings duller, forstår at resultater er det eneste der tæller for mig som deres frække og krævende domina!

Personlige grænser respekteres altid

Nybegyndere og nysgerrige sjæle, såvel som erfarne og inspirationsøgende, er som udgangspunkt velkommen til en seance eller introduktion til BDSM hos Lady Laura

Lady Laura er dominant og til tider noget sadistisk..

Jeg finder stor fornøjelse i slaver, som elsker at tilbede og tjener mig, præcis som jeg vil og forventer.. En favorit hos Ladyen er app’en Lovense, hvor slaven fragiver sig kontrollen over eksempelvis sin vibrator.

This slideshow requires JavaScript.

Det forventes, at slaven kan svare positiv på minimum 1 af spørgsmålene nedenfor, før enhver form for henvendelse til Ladyen!

Kan du gøre rent i mit frække undertøj, hvis jeg nu kræver det? Kan du slikke mine høje hæle rene og pudse dem, så de skinner til når jeg skal ud i byen, med mine veninder? Kan du holde mit håndklæde klart til mig, til når jeg bader? Og, kan du være mit askebæger eller bare holde et askebærer klar til når jeg skal bruge det? Kan slaven tjene penge til sin domina? eller forholder det sig sådan, at dine penge egentlig tilhører din domina??

Se min teaser og bliv bevidst om dine kompetencer som slave for mig, som din ultimative domina!

Domina Lady Laura Teaser

Fodfetich

Er du pjattet med flotte fødder og tænder det dig, at mine fødder driller dig lidt her og der..?

Ladyllfeet

Ladyllfeet

Jeg er helt vild med fodslaver, som nyder og nærmest kommer i trance over deres kontakt md mine fødder! Det bedst er når fødderne beundres, mærkes, føles, snuses til!  Tjek min side med fodfetich og andre medlemskaber! 

Lady Laura er også helt pjattet med lækre højhælede stiletter og frække feminine støvler med en skinnende høj hæl! 

dominerne.dk

 

Nogen gange, så kan jeg godt li at pakke min fødder ind i strømper og støvler eller gummisko, så de kommer til at lugte lidt.. frækt! Se mere, klik her.

Kom til en fod seancer med eller uden dominans – kombineret, i en fantasi som bare mangler at blive udlevet og afprøvet!

Jordiske mål

168 cm, 50 kg, 3år, 70 D-skål, Sko str. 37 (size 4 UK) Tøj str. 36-38, S eller M, 1.

Kontakt information

Telefon +45 71559972

Ladyen modtager mobilepay på telefon +45 71559972

Mail Ladyen@dominaerne.dk

Find Ladyen på Twitter & Instagram @ladyllfeet, samt snapchat llstarlight

 

Kom direkte hen til min ønskeliste og forkæl mig med lidt af hvert

amazon.co.uk

Kom direkte hen til min ønskeliste på Amazon

  1. Send et gavekort (Gavekortet.dk)
  2. Gavekort – Massage & Wellness (Bella Sky Spa)
  3. Send en gave via Mobilepay til telefon nummer 71559972

Kontakt for Ladyen for en aftale ved at udfylde nedenstående formular;


SM hilsen fra Lady Laura

Gem

Gem

Gem

Gem