Lady Laura

In english – Danish Dominatrix

Trænger du til, at en smuk domina holder dig lidt i ørene?!

dominaerne.dkDer nydes en usædvanlig passion for SM og der fristes med uartige SM seancer, kinky fetich lege & rollespil!

Bondage, pirring og urinlege med facesitting og åndedræts- og orgasme-kontrol, er nogle af favoritterne! Aftraffelsen, spanking med spanskrør, piske eller en hård hånd til en rigtig god gammeldags endefuld

Mindfuck.. hvor slaven drives rundt, indtil slaven bliver sindsyg og mister forstanden, er også noget Ladyen nyder at bruge slaverne til!

dominaerne.dkLadyen er en smuk konsekvent domina og fetichist : nyder at iføre sig lak, læder og eller latex til de uartige og bizarre SM lege, afstraffelse med spanking og med mulighed for masser af hårde smæk, i den bare slavenumse..

Slavekontrakter tilbydes, hvis ladyen finder slaven værdig nok til det, og at slaven accepterer alle betingelserne og underskriver aftalen. Udkast til en personlig slavekontrakt hos ladyen, kan rekvireres via mail til ladyen@dominaerne.dk

Lady Laura elsker at udfordre slaverne i deres ynkelige modstandskraft – At få slaverne til at miste deres egen kontrol og underkaste sig totalt og adlyde det mindste vink… Køre dig rundt om min lillefinger!

dominaerne.dkDet er altid sådan, at Lady Laura får selv de dovne slaver i arbejde og de uartige slavefyre, liderlige slavetøzer og sjuskede rengørings duller, forstår at resultater er det eneste der tæller for mig som deres frække og krævende domina!

Lady Laura er dominant og til tider lidt sadistisk..

Ladyen finder stor fornøjelse i slaver, som elsker at tilbede og tjener sin domina, præcis som dominaen ønsker og forventer.. En favorit hos Ladyen er app’en Lovense, hvor slaven fragiver sig kontrollen over eksempelvis sin vibrator.

Det forventes, at slaven kan svare positiv på minimum 1 af spørgsmålene nedenfor, før enhver form for henvendelse til Ladyen!

Kan du gøre rent i mit frække undertøj, hvis jeg nu kræver det? Kan du slikke mine høje hæle rene og pudse dem, så de skinner til når jeg skal ud i byen, med mine veninder? Kan du holde mit håndklæde klart til mig, til når jeg bader? Og, kan du være mit askebæger eller bare holde et askebærer klar til når jeg skal bruge det? Kan slaven tjene penge til sin domina? eller forholder det sig sådan, at dine penge egentlig tilhører din domina??

This slideshow requires JavaScript.

NB! Ladyen har uheldigvis fået sig en ny knæskade og træffes derfor i et begrænset omfang frem til april 2018.

Fodfetich

Er du pjattet med flotte fødder og tænder det dig, at mine fødder driller dig lidt her og der..?

Ladyen er helt vild med fodslaver, som nyder fødder og nærmest kommer i trance over deres kontakt med mine fødder! Det bedst er når fødderne beundres, mærkes, føles, snuses til!

Faktisk, så er Lady Laura helt pjattet med smukke højhælede stiletter og frække feminine stillet-støvler med en god hæl som prikker over i’et.. 

dominerne.dk

 

Nogen gange, så kan Ladyen godt li’ at pakke fødderne ind i strømper og støvler eller gummisko, så de kommer til at lugte lidt.. frækt! Se mere, på min side for fødder, lige her.

Jordiske mål

166 cm, 53 kg, 75 D-skål, Sko str. 37 (size 4 UK) Tøj str. 36-38, (XS) S eller M.

Kontakt information

Telefon +45 71559972  –  Mail Ladyen@dominaerne.dk

Find Ladyen på Twitter & Instagram @ladyllfeet + snapchat llstarlight

Mød Ladyen tirsdag, fredag eller i weekenden, til ene eller dobbelt dominans

SM hilsen fra Lady Laura

Gem

Gem

Gem

Gem