Velkommen til Dominaerne

Dominans – SM seancer i København, online eller over telefonen!

Frække kvinder tager den totale magt over dig og du accepterer det – Uden modstand, fordi du elsker at være en smuk kvinde fuldstændig underlegen!

Dominaerne modtager trængende slavefyre, uduelige hus-slaver, irriterende svagpisserne, uartige ludertøser og ulydige slavepiger, som alle opsøger Dominaerne for en afstraffelse, oplæring, træning, eller en SM seance, hvor der leges med grænserne for tilliden til den ultimative underkastelse!

dominaerne.dk

Trang til at være styret af en smuk domina og overlade hende din suverænitet? Være en ejet “slave”  – eksempelvis med tilladelse til at være med til en slavesammenføring?

Slaven skal domineres blødt eller hårdt, afhængig af hvordan slaven er indrettet for din domina – “slaven” tvinges til at lade sig underkaste og lade sig disciplinere, ejes og styres af en smuk og fræk domina! Kvindelig dominans, eksempelvis indenfor fetishplay, painplay, bondage, sissyficering, økonomisk dominans + ydmygelserSPH og BCT

Diskretion er altid vigtigt og forventes at gå begge veje! Når slaven besøger Dominaerne, er det så anonymt som muligt. Vi har masker til de generte slaver og vores anonyme sexhunde, så man kan være hemmelig og uigenkendelig.

 

Book tid til dominans på telefon +45 71559972 eller skriv til kontakt@dominaerne.dk

Vores adresse, klik her!

 

SM hilsen fra Dominaerne

Gem