Online seancer – En ekstra linie til din Domina

Online seancer via de sociale medier!

Dominans & uartige fetich lege er muligt selvom du ikke bor i København og har muligheden for at komme på besøg..

Online dominans via Skype, Whats App eller Snap Chat  –

Mødes vi online,  kan der domineres, drilles, pirres, kontrolleres, instrueres og ydmyges… Din domina kan også være så fræk at ignorere dig men du sidder og kigger på nøgne fødder eller gør dig selv lille nok til at være som fluen på væggen i dominaen’s liv, enten i hjemmet eller et andet privat sted.

Når dominen føler for og når tiden er rigtig for det…

dominaerne.dk

Det kan også være et offentligt toilet, når den smukke domina skal på toilettet under en shoppetur.

Det kan også være at en domina er på et welness ophold og slaven er heldig at få lov til at se med når dominaen modtager sin massage, manicure og eller pedicure….

 

JOI, rollespil & mindfuck

Måske har vi aftalt, at du skal følge en ordre og efterfølgende rapportere tilbage om resultatet af slavens anstrengelser.  Måske har vi aftalt, at udstede instrukser og køre slaven fuldstændigt rundt i manegen.

Når Dominaerne er færdige med at mindfucke slaven, så ved slaven ikke længere hvor, hvorfor, hvem eller hvad!

Slaven drives til vanvid

Jo mere modstand, jo mere vanvittig og sindsyggørende situation!  Måske har vi aftalt nogle instruktioner omkring dit pikspilleri – at du skal spille din stive pik for og på din frække domina’s ordre, kommando…  

dominaerne.dkFodfetich – Det handler om fødder.  Som slave for fødder, kan du nok få lov til at se på dem i nogle minutter.

Måske er de våde, fordi de bades og vaskes lige der hvor fodslaven  har tiden til at se på… Ladyen tørrer de våde fødder bagefter og smører både fødder og tæer ind i creme.  

Kom med på cam til en lækker fodmassage hvor slaven ville ønske at være den der tog sig af de smukke fødder… 

For tid til online seancer kan du ringe til os på telefon +45 71559972 eller sende en mail til kontakt@dominaerne.dk

Det er også muligt at kontakte Dominaerne direkte på eksempelvis Skype, hvor vi stræber efter at være online i det tidsrum, som er oplyst på vores ugeplan.

SM hilsen fra Dominaerne

Gem

Gem