Domina Skolen : REB, REB og REB…

Tema aften på Domina Skolen

Til marts 2018

På denne aften, lærer vi om de forskellige typer af reb, som oftes bruges til bondage, samt fordele og ulemperne ved dem.

Dertil omhandler foredraget også om, hvilke reb der er mest velegnede at bruge til bondage lege og hvorfor, samt de reb, som Domina Skolen anbefaler at man absolut ikke bruger.

Varighed: 3 timer

Pris: 350 kr.

Emne og tema

En rebspecialist fra Domina Skolen fortæller samtidig noget om hvordanman behandler et nyindkøbt reb – og hvorfor skal man være forsigtig med at vaske sine reb i eksempelvis en vaskemaskine og tørretumler.

Deltagerne vil på denne tema aften, kunne afprøve de forskellige typer af reb på en oplagt slave med en fetich for netop reb og bondage, sådan at deltagerne får et indblik i hvordan rebene anvendes og demonstrerer rebene i forhold til bondage – kunstnerisk bondage, samt fiksering til afstraffelse eller direkte smertefuld bondage.

 

Teorien afprøves i praksis

Deltagerne får mulighed for, at afprøve teorien om de her reb og deres funktion, sådan at vi kommer hele vejen rundt og får en god viden og kompetence indenfor evnen til at lege med de rigtigt reb, og på en konstruktiv måde!

Ekstra

Der gennemgås ligeledes et overordnet overblik i forhold til den nødvendige sikkerhed og de forholdsregler som er gældende, ved de mest gængse sm lege, som er vigtig at tage med sig, når man nu skal lege og udforske sin natur og sine grænser indenfor SM verden.

Tilmelding

Mail til TEMA@dominaskolen.com

SM hilsen fra Dominaerne Skole