dominaerne.dk

Mistress Sifka

Petite domina og pisse streng af natur…!

Denne lille frække domina, er den mindste domina hos Dominaerne i København

Dominaerne.dkLad endelig ikke det smukke ydre, eller det klassiske stilfulde look, stiletter, figursyede skjorter/bukser og det blonde opsatte hår, snyde dig for at blive brugt, udnyttet og misbrug, alene til hendes fordel.

Den her lille provokerende domina nyder, at ydmyge og afstraffe de usle og ulydige slaver med ægte spanking og verbale tæsk!

 

Det kan blive til en god gammeldags “tur over knæet!” Mistress Sifka trækker yndefuldt op i kjolen og lade sine værdifulde gyldne dråber falde på ned på den usle slave, til våde urin lege.

 

 

dominaerne.dkSidder slaven der, med en sjov fantasi om at lade sig dominere af den strenge lærerinden, fra dengang hvor slaven var en lille ulydig dreng…

Sekretæren, i det stramme business suite eller altid så perfekte tante – En autoritær stilfuld og feminint påklædt domina, altid iført sine fine høje stiletter! 

 

Mistress Sifka forventer naturligvis, at slaven indordner sig med fuld lydighed uanset omstændighederne. Mistress Sifka møder altid slaverne med en unaturlig ophøjet ro med det formål at beskue dig med sit frække og gennemborende blik! At læse lige igennem dig og dine perverse lyster.

Konsekvenserne af ulydighed og manglende tilfredshed hos Mistress Sifka, kan være sur og hård… Den her domina vil straks sørge for at der udløses en passende og rimelig afstraffelse af den slave som gjorde det nødvendigt for Mistress Sifka, at skulle anstrenge sig så voldsomt…

Mistress Sifka nyder at lade slaverne knæle på række for sig, alt imens der tages sig kærlig af Mistress Sifka’s nuttede små fødder. 

dominaerne.dk

En dejlig omgang fod dominans hvor slaven kan servicere Mistress under fødderne, hvor fodslaverne jo holder til!

Slaven vil blive tvunget til forgude de guddommelige domina fødder!

Mistress Sifka er altid i besiddelse af det største ego, fuld af sort humor og en pervers arrogance, godt plantet i den storbarmede lille domina! 
Jordiske mål: 149 cm/47 kg sko str 34-35 tøj str XS

Kontakt information til Mistress Sifka

Telefon: +45 71547086
Mistress Sifka kan også følges på Twitter

Det er også en mulighed for slaven, at udfylde nedenstående formular for at booke en tid og her vil slaven samtidig få mulighed for, kortfattet og velovervejet, at forklare sin situation..


SM hilsen fra Mistress Sifka