Mistress Sifka

Temperamentfuld lille domina og pisse streng af natur…! 

Mistress Sifka er en raffineret storbarmet lille djævel. Meget lille af sin størrelse og super stærk verbalt til når slaverne skal ydmyges og skældes ud med dirty-talk.

Slaven mødes altid med et stort kvindeligt ego, en sort humor og en pervers arrogance som synes at være godt plantet i den storbarmede lille domina! Dog.. Lad ikke det smukke ydre eller det klassiske stilfulde look, stiletter, figursyede skjorter/bukser og det blonde opsatte hår snyde dig!  

Sidder slaven der, med en sjov fantasi om at lade sig dominere af den strenge lærerinden, fra dengang hvor slaven var en lille lydig dreng… Det kan også være at slaven møde sekretæren, som altid er iført sit stramme business suite  i klassiske farver.  Altid stilfuld og feminint påklædt domina og altid iført sine fine høje stiletter! 

Mistress Sifka lever op til alle måder op til sin egen perfektionisme og derfor forlanges der det samme af de slaver som forelsker sig og som underkaster sig Mistress Sifka. 

Det forventes naturligvis at slaven lydigt indordner sig! Konsekvenserne af en manglende tilfredshed hos Mistress Sifka, vil omgående udløse en straf for den uduelige slave, som den lille domina selv finder på i sit kreative øjeblik! Det kan måske blive en gammeldags endefuld.. I bar røv henover karteret, smækkes slavens lille slavenumse med et ægte spanskrør

Urinlege er et forholdsvis nyt område for Mistress Sifka. Måske kommer slaven derhen hvor der trækkes op i den lårkorte kjole og hvor gyldne dråber pludseligt falder ned på den liderlige og perverse urinslave som nu er blevet til dominaen’s private toilet.

Fodfetich er blandt dominaens favoritter

dominaerne.dk

Mistress Sifka nyder når det, når  slaver falder ned på deres beskidte knæ og søger om at få lov til at tjene som slave.. på en lige række foran sig, imens andre og nuværende fodslaver, føler sig takemmelig over at måtte tjene så ekstremt små fødder. 

En dejlig omgang fod dominans hvor slaven kan servicere de små fødder og tæer, nedefra mens slaven ligger på gulvet, på sine knæ som er der hvor Mistress mener at fodslaverne holder til!  Slaven bliver sikkert lokket til at forgude de ekstremt små fødder!

Der findes desværre ikke billeder som kan vise hvordan den lille dominaer ser ud. Slaven bliver sikkert lokket til at forgude de ekstremt små fødder alligevel… Vi har indhentet de jordiske mål for Mistress Sifka som er : 149 cm./47 kg. 38 år. sko str 34-35, tøj str XS
Mistress Sifka træffes for tiden til aftaler via Skype eller telefonen, om torsdagen kl. 18-20. Det er også muligt, at få en aftale om et møde i København. 
Skriv til os for at booke en aftale, enten via mail til kontakt@dominaerne.dk eller ring til os på telefon 71559972
  
Mistress Sifka kan også følges på Twitter

SM hilsen fra Mistress Sifka & Dominaerne