dominaerne.dk

Mistress Sifka

Petite domina og pisse streng af natur…!

Denne lille frække domina, er den mindste domina hos Dominaerne i København..

Lad endelig ikke det smukke ydre, eller det klassiske stilfulde look, stiletter, figursyede skjorter/bukser og det blonde opsatte hår, snyde dig for at blive brugt, udnyttet og misbrug, alene til hendes fordel.

Den her lille provokerende domina nyder, at ydmyge og afstraffe de usle og ulydige slaver med ægte spanking og verbale tæsk!
Dominaerne.dkDet kan blive til en god gammeldags “tur over knæet!” Mistress Sifka trækker yndefuldt op i kjolen og lade sine værdifulde gyldne dråber falde på ned på den usle slave, til våde urin lege.

Sidder slaven der, med en sjov fantasi om at lade sig dominere af den strenge lærerinden, fra dengang hvor slaven var en lille ulydig dreng…

Sekretæren, i det stramme business suite eller altid så perfekte tante – En autoritær stilfuld og feminint påklædt domina, altid iført sine fine høje stiletter! 

Mistress Sifka forventer naturligvis, at slaven indordner sig med fuld lydighed uanset omstændighederne. Mistress Sifka møder altid slaverne med en unaturlig ophøjet ro med det formål at beskue dig med sit frække og gennemborende blik! At læse lige igennem dig og dine perverse lyster.

Konsekvenserne af ulydighed og manglende tilfredshed hos Mistress Sifka, kan være sur og hård… Den her domina vil straks sørge for at der udløses en passende og rimelig afstraffelse af den slave som gjorde det nødvendigt for Mistress at skulle anstrenge sig så voldsomt…

Mistress Sifka nyder, at lade de perverse slaver knæle på en række foran sig. På gulvet, tager slaverne sig kyndigt af Mistress Sifka’s fine små str. 34 fødder…

En dejlig omgang fod dominans hvor slaven kan servicere Mistress under fødderne, hvor fodslaverne jo holder til! Slaven vil blive tvunget til at slikke, kysse og forgude de guddommelig små domina fødder.

Domina Mistress Sifka, har endelig, efter i årevis, at have domineret mænd i det private som fuldbyrdet femme fatale, fundet sin rette plads i Dominaerne’s lille og intime SM kælder!
Her vil den impulsive lille domina, tilbyder de uværdige og usle slaver, at komme tæt på hvad der ellers er de fleste forbudt og få forundt… Mistress Sifka, er en fræk lille nyopstartet domina hos Dominaerne, som altid har været i besiddelse af et kæmpe ego og umådelig arrogance i, i et dominerende petite og velformet indre, såvel som det ydre!

Jordiske mål

149 cm/47 kg sko str 34-35 tøj str XS

Kontakt information til Mistress Sifka

Telefon: 71547086

 

Eller.. Udfyld nedenstående formular og bestil en tid hos Mistress Sifka, hvor slaven samtidig kan forklare sin situation.


SM hilsen fra Mistress Sifka