Domina Skolen : Slag og slaginstrumenter

Tema aften på Domina Skolen

I marts og april 2018

Denne aften starter med at læreren præsenterer en lang række forskellige instrumenter til bestemte slag – mange flere end man umiddelbart skule tro.

Der findes jo flade instrumenter og lange instrumenter – og begge slags kan være hårde, bløde eller midt-imellem.

Varighed: 3 timer

Pris: 350 kr.

Emner og temaer

Det giver tilsammen seks forskellige grupper, hvor gummisnore og elektriske ledninger med svage strømfrekvenser som kan føles lange og bløde. Modsat, vil et bord eller et tennisbat, som er fladt og hårdt, være en billig strandsandal som er flad og blød og smidig nok til ens egen smag for de slag man er bedst til, når der skal leges.

På denne aften, vil vi ligeledes snakker om, hvordan man vil kunne lave sine egne slaginstrumenter for få penge – ud fra materialer, som kan købes i stort set alle byggemarkeder.

Eleverne kan komme til at prøve alle seks grupper på en slave, som Domina Skolen har til rådighed på denne aften.

Teorien afprøves i praksis

Deltagerne skal bestemt ikke til at sidde stille på en stol, og nøjes med på et foredrag hele aftenen igennem.

Efter et kort foredrag omkring BDSM og hvordan det overordnet set hænger sammen og virker, så får deltagerne mulighed for at afprøve 1 eller 2 af de emner, som introduktionen til BDSM har talt om under foredraget.

Det vil typisk være praktiske øvelser inden for de emner, som er af størst interesse for deltagerne denne aften. Det betyder samtidig, at er op til og afhængig af, hvad deltagernes selv tager med til denne introduktion i form af relevante spørgsmål og svar, som i en spørgetime hvor selve forløbet af en introduktionen, vil være afhængig af deltagerne selv.

Ekstra

Der gennemgås ligeledes et overordnet indblik i den nødvendige sikkerhed og de forholdsregler som er gældende, ved de mest gængse sm lege, som er vigtig at tage med sig, når man nu skal lege og udforske sin natur og sine grænser indenfor SM verden.

Tilmelding: mail til TEMA@dominaskolen.com

SM hilsen fra Domina Skolen