Dobbelt dominans

2 frække kvinder, dominerer sammen!

dominaerne.dkDobbelt dominans – Kom til en udsøgt oplevelse og mærk hvordan dit slaveliv atter kan give mening, som slave for dobbelt dominans hos 2 dominerende kvinder, der ved hvad de skal bruge beskidte slaver som dig, til!

  • Kontakt os for mere information og bestil en tid til en uartig SM seance, skriv til kontak@dominaerne.dk eller ring på telefon + 45 71559972

Er du sådan en slave, der altid skal have den samme besked en ekstra gang??  – Så er dobbelt dominans helt sikkert noget for dig..!

Fetishplay og rollespil – Tilbedelse af den frækkeste domina røv, ever!! Fødder, høje hæle, eller latex. Dominaerne.dk“Sissyfication” og “feminization” – Vi forvandler dig til en lækker dame..!  Spanskrørs Terapi. Spanking med forskellige slagsinstrumenter, såsom pisk eller et ægte spanskrørOplæring og træning af slaver, på-spændings dildo (strap-on), cigaret mærkning, slaverne kan tigge om lov til at være vores askebægere…

dominaerne.dkVi spytter på dig og vrider dine brystvorter helt røde, som  en slags nødvendighed for din totale underkastelse og tilbedelse af de frække dominaer!

Ballbusting, ball crushing – CBT, peggin, bondage, JOI, mv. er indenfor slavens  rækkevidde!

Mulighederne er mange, det er kun fantasien der sætter grænser for den morskab det kan være, at modtage en slave til kreative SM lege!

SM hilsen fra Dominaerne

Event Timeslots (3)

Fredag
-
SM seancer med 2 dominaer
Online feminin dominans via Skype med Lady Laura og Mistress Sifka
Dominaerne

Søndag
-
SM seancer med 2 dominaer
Dobbelt dominans online med Queen Nicky D, & Lady Laura
Dominaerne

Søndag
-
SM seancer med 2 dominaer
Den krævende Mistress Sifka leger med de uartige slaver online over Skype, sammen med Lady Laura
Dominaerne