Domina Skolen : WORKSHOP – LAV DIT EGET SM LEGETØJ

Du er nysgerrig og vil vide hvordan du selv kan lave SM værktøjet, uden af købe bullshit….

Til marts og i april 1018!

Denne aften kan deltagerne være med til at lave et personligt SM legetøj, eksempelvis et slaginstrumenter. Domina Skolen stiller naturligvis en masse materialer til rådighed, hvor du som deltager blot skal komme som du er og med et åbent sind.

Man kan godt nøjes med blot at se på, som tilskuer for inspiration, til andres produktioner af kreativt SM legetøj, som man naturligvis kan tage med hjem bagefter …

Varighed: 3 timer

Pris: 350 kr.

Emne og tema

Der vil være en slave til rådighed, som kan komme med en nærmere vurdering af det producerede SM legetøj, så der evt. kan tilrettes eller lignende med det formål at gøre din kreative produktion til en reelt og brugbart SM legetøj.

Afhængig af hvad SM legetøjet munder ud i, vil en erfaren domina fra Domina Skolen forklare nærmere om forbehold, muligheder og sikkerhed i forbindelse med anvendelse af en eget producerede SM legetøj.

 

Teorien afprøves i praksis

Deltagerne får mulighed for, at afprøve teorien om bondage med en stol, sådan at vi kommer hele vejen rundt og får en god viden og kompetence indenfor denne form for bondage.

 

Ekstra

Der gennemgås ligeledes et overordnet overblik i forhold til den nødvendige sikkerhed og de forholdsregler som er gældende, ved de mest gængse SM-lege, som er vigtig at tage med sig, når man nu skal lege og udforske sin natur og sine grænser indenfor SM verden.

 

Tilmelding

Mail til TEMA@dominaskolen.com

SM hilsen fra Dominaerne