DOMINA SKOLEN : Bondage med reb

Tema aften på Domina Skolen

Bondage med reb del 2.

Onsdag den 25 april kl 17.30 – 20.30

Denne aften tager vi hul på anden del af vores lære om bondage med reb! skal vi lære om de forskellige typer af reb, som ofte bruges til bondage, samt de fordele og ulemperne der kan være ved brug af dem.

Vi tilbyder et foredrag om hvordan vi binder med de reb som blev introduceret i del 1. hvor vi lærte om de typer af reb, som vi mener er mest velegnede at bruge til bondage lege og hvorfor, samt de reb som Domina Skolen anbefaler at man absolut ikke bruger!

Varighed: 3 timer

Pris: 350 kr.

Emne og tema

Da vi gennemgik del 1. kom en rebspecialist fra Domina Skolen fortæller samtidig noget om hvordan man behandler et nyindkøbt reb – og hvorfor skal man være forsigtig med at vaske sine reb i eksempelvis en vaskemaskine og tørretumler.

Den samme specialist vil denne aften forklare mere om hvordan vi leger bedst med de reb vi har til rådighed.

Deltagerne vil på denne tema aften, kunne afprøve de forskellige typer af reb på en oplagt slave med en fetich for netop reb og bondage, sådan at deltagerne får et indblik i hvordan rebene anvendes og demonstrerer rebene i forhold til bondage – kunstnerisk bondage, samt fiksering til afstraffelse eller direkte smertefuld bondage.

 

Teorien afprøves i praksis

Deltagerne får mulighed for, at afprøve teorien om de her reb og deres funktion, sådan at vi kommer hele vejen rundt og får en god viden og kompetence indenfor evnen til at lege med de rigtigt reb, og på en konstruktiv måde!

Ekstra

Der gennemgås ligeledes et overordnet overblik i forhold til den nødvendige sikkerhed og de forholdsregler som er gældende, ved de mest gængse sm lege, som er vigtig at tage med sig, når man nu skal lege og udforske sin natur og sine grænser indenfor SM verden.

Tilmelding

Mail til kontakt@dominaerne.dk eller udfyld nedenstående formular


SM hilsen fra Dominaerne’s Skole