Dominaerne i foråret!

Dominaerne byder på lidt af hvert hen over foråret 2019

Dominaerne’s ugeplan genoptages i foråret – hold øje med vores aktiviteter her i forår og oplev Dominaerne på nært hold igen i København, online eller over telefonen – Det bliver sammen med den domina eller dominus, som du har det bedst med at skulle mødes med!

domiinaerne.dk
Domina Lady Laura

Dominaerne har forskellige synspunkter på hvordan du skal domineres og hver sin holdninger til BDSM, SM – i det hele taget dominans af dig – på Skype, SnapChat, telefonen eller til en seance på Frederiksberg, København og derfor skal du henvende dig til den domina, som du føler allermest ved og find så tiden i den nærmeste fremtid til en sød omgang..

Dominans af dig, vil altid være i højsæde og derfor vil det naturligvis være mest behageligt for dig at rette ind til højre!

– Det er vigtigt, at du fortsætter med det, som du var på sporet af med din domina...

Oplev et dominerende par dominere – dominus & domina!

dominaerne.dk

Dominus James og domina Lady Laura træffes efter aftale til frække SM oplevelser. Dominus & domina – Det dominerende par træffes på ydre Østerbro i København eller på Frederiksberg.

dominus & domina – Sammen tilbydes der lidt af hvert, så derfor kræver det en slags planlægning i rimelig tid, samt at vi snakker sammen om hvad der skal ske med dig.

dominaerne.dk

Dobbelt dominans af begge køn!

Der er mange muligheder indenfor BDSM verdenen, fordi både dominus og domina besidder en større erfaring indenfor flere forskellige fetichs og dominerende lege.

BDSM, SM og dominans indeholder mange forskellige ting og her finder du nysgerrighed, såvel som inspiration til sansepirrende seancer med et sadistisk og dominerende par.

Book tid til en seance med dominus & domina via telefon nr. 71559972 / 50149707 eller mail til kontakt@dominaerne.dk

SM hilsen fra Dominaerne, dominus & domina

SM hilsen

Dominaerne & Lady Laura