Information om Domina Skolen

Dominaerne tilbyder singler og par, at komme i lære hos en domina som; domina, sadist eller fetichist!

Domina Skolen udbyder også forskellige temaaftener, med foredrag og praktiske øvelser, sådan at teorien afprøves i praksis.

Domina Skolen er til for de kvinder og mænd, som ønsker at lære mere om “Dominans” En nysgerrighed og et ønske om, at praktisere BDSM, samt forskellige fetichs  – som den dominerende part.

Domina Skolen tilbyder en guided vejledning og rådgivning til de, som brænder for at lære mere om hvordan det praktiseres indefra, som en naturlig del af en selv; ægte kvindelig dominans.

Vi sammensætter en oplæring, som passer til din person og til den type domina, som ligger dig for, i forhold til den person du er og ønsker at blive.

Der er mulighed for at komme i lære som domina, mistress, (blid/hård) sadist eller fetichist. Din personlighed er vigtig i forhold til hvilken lære du kan få på Domina Skolen.

Der stilles nogle overordnede krav, som Domina Skolen kræver opfyldt, i forbindelse med en eventuel optagelse på skolen. Det er en betingelse, at du er fyldt 21 år og at det kan dokumenteres. Diskretion er yderst vigtig, respekterer de uskrevne regler som vi skriver og visker ud igen, når du kan dem.

SM hilsen fra Domina Skolen

Kontakt os på telefon +45 71559972 eller skriv til kontakt@dominaerne.dk