Kom på slavekontrakt hos din domina

Slavekontrakt

Flere af dominaerner tilbyder udvalgte slaver at komme på en slavekontrakt, som er tilpasset dominaen og slaven’s liv/hverdag ind i et D/s forhold.

Kommer du på kontrakt, så betyder det at vi ejer dig!

Kontrakterne er forskellige og afhængige af behov og fetich. Dominaerne tilbyder slavekontrakter indenfor følgende områder :

Dominaerne.dkRespekt kontrakt – Kyskhedskontrakt – Sissy kontrakt – Medarbejder kontrakt (MUS) – Husslave kontrakt – Motions  (Fitness) kontrakt

Det er kun fantasien og det liv der leves til hverdag som sætter grænserne for hvilken slags kontakt der kan formes…

 

Det er naturligvis muligt, at kontakte Dominaerne for rekvirering af et slags udkast til en slavekontakt.

Ring / SMS til 71559972 eller mail til kontakt@dominaerne.dk

Et eksempel på et kontraktforhold hos en domina og meningen med det…
 

dominaerne.dk

En “Fitness-Slavekontrakt” er ikke kun lavet for at afrette og opdrage.

Det handler ligeså meget om at skabe en motivation for at nå nogle mål… Det er eksempelvis en spinkel og længe har forsøgt at træne i forskellige fitnesscentre, for at komme i form og få en større og pænere figur.

Desværre mister du for det meste, eller altid motivationen til at udholde og opnå dit egentlige mål og stopper derfor igen – hver gang…
Ideen med en Fitness-slavekontrakt går i bund og grund ud på at skabe en kontrakt med fokus på at nå nogle mål i forhold til hvad du skal få ud af al den der træning.
“En motivations faktor”
En dominerende kvinde som ejer dig, fuldstændig som den fitnessslave du er og du accepterer det uden at gøre modstand fordi du godt ved, at straffen for det kan være hård… 
Mildt og blødt eller avanceret og nådesløst?! 
 
Detdominaerne.dk behøver ikke at handler om at blive nedgjort og svinet til, det kan også handle om det enkle i at underligge sig sin kontrol til en fra det modsatte køn og på et bestemt område, for en tid.
 
Det er individuelt hvor lang tid man vælger at være på kontrakt.  Det er for det meste indtil målene nås eller at man har opnået det man ville og fik afprøvet en fantasi.
 
Kontakt os via mail til kontakt@dominaerne.dk eller ring til os på telefon 71559972, hvis du er interesseret i at komme på kontrakt! 
 
SM hilsen fra Dominaerne