Domina Skolen : SPANSKRØRET

MÅSKE DET BEDSTE SLAG-INSTRUMENT…

Tema aften på Domina Skolen

Onsdag den 6/6 kl 17.30-20.30

Mange hardcore masochister elsker spanskrøret – for mulighederne for at opnå en kraftig smerte, nærmest er ubegrænsede. Mange mennesker, har imidlertid et had-kærligheds-forhold til det her slaginstrument – men hvorfor egentlig?

Til denne aften, vil en domina med en stærk erfaring indenfor slag, med et spanskrør være tilstede for at demonstrere selve slagte-teknikken, på en oplagt slave, med netop en fetich for slag med et spanskrør!

Deltagerne introduceres også for vores koncept om spanskrørsterapi!

 

Varighed: 3 timer

Pris: 350 kr.

 

Emne og tema

De deltager, som gerne vil lære, at bruge dette spændende instrument vil kunne øve sig på 2-3 masochister, som Domina Skolen stiller til rådighed, samme aften.

Vi kommer desuden ind på begrebet “spanskrørs-konkurrence” Denne form for konkurrence anses normalt, for at være dybt uetisk – og afskys af mange – men ikke af alle..

Teorien afprøves i praksis

Deltagerne får mulighed for, at afprøve teorien i praksis. På denne tema aften, taler vi naturligvis om alle de forskellige typer af spanskrør – og vi vil selvfølgelig også komme ind på begrebet “opvarmning” – noget, der normalt vil gøre spanskrøret’s effekt langt mere indbydende og overbevisende.

Ekstra

Der gennemgås ligeledes et overordnet overblik i forhold til den nødvendige sikkerhed og de forholdsregler som er gældende, ved de mest gængse SM-lege, som er vigtig at tage med sig, når man nu skal lege og udforske sin natur og sine grænser indenfor SM verden.

Tilmelding

Mail til kontakt@dominaerne.dk eller udfyld nedenstående formular:


 

SM hilsen fra Domina Skolen