Økonomisk dominans hos Dominaerne

Findom – Penge fetich!

dominaerne.dk

Rollespillet, slaven’s virkelighed og dominaens leg med pengegrisen…! Dig… Du er pengeslaven, en pengegris, din domina’s personlige beskifte  hæveautomat!

Du  tænder på, at blive udstillet og ydmyget, gerne verbalt og måske også offentligt. Du bliver opstemt, ved tanken om en pengeafpresnings seance, via en online tjeneste på internettet, hvor din domina fortæller dig om alle dine små ynkelige fejl? Slaven fortjener ikke at have så mange penge til sig selv og faktisk, så arbejder slaven udelukkende for at sørge for en god økonomi til sin domina!

Cash & Go

dominaerne.dkSlaven kommer forbi sin domina… Lige den dag er dominaen i humør til at et kort møde med pengegrisen og pengeslaven ved hvad der skal til før at Ladyen er tilfreds…

Ned på knæ, slave!

Slaven møder sin domina, skal slaven føle sig heldig hvis dominan beder slaven om at kysse dominaen’s smukke fødderne.. Snuse, røre og føle med tungen og med rene bløde slavefingre.

Shopping Sessions

dominaerne.dk

Sammen med din favorit domina, i almindeligt hverdagstøj – Slaven får måske en vibrerende buttplug op i røven til turen – En hyggeligt tur til centrum eller ud til et af de store shopping centre rundt om, i og udenfor København!

Dominaen shopper med slaven som slæber og betaler for alt det som dominaen peger på! Og bagefter, spises en frokost eller en middag, som en slags afslutning på en hyggelige og givende stund i et skønt selskab!

Sted, tid og beløbsgrænsen, aftaler nogle af de ting aftales altid på forhånd.

Dinner Sessions

Lad os spise noget mad sammen, Brunch, lunch eller en “dinner”, alt i mens du er underlagt dominaens fulde magt og kontrol. Igen kan den (fjernbetjente) vibrerende buttplug komme slaven tilgode!

SM hilsen fra Dominaerne

Kontakt information

Telefon +45 71559972 

Mail kontakt@dominaerne.dk