Majesty – Lady Laura

In english – Danish Dominatrix

Trænger du til, at en smuk domina holder dig lidt i ørene?!

Fræk smuk og dominant lille darling, som nyder en pervers passion for BDSM verden.

JOI, Tease & denial. Bondage, spanking og fodfetich!

Ladyens filosofi bygger på, at slaven vil forbedre sig når straffen er påkrævet berettiget, konsekvent og rimelig….

Ladyen er en smuk og konsekvent domina, som elsker at lege med de forskellige fetiches som tænder Ladyen selv; Lady Laura nyder at iføre sig lak, læder og elle latex til de uartige og bizarre SM lege, afstraffelse med spanking og masser af smæk, i den bare slavenumse!

Bondage, pirring og urinlege med facesitting og åndedræts- og orgasme-kontrol, er nogle af favoritterne! Aftraffelsen, spanking med spanskrør, piske eller en hård hånd til en rigtig god gammeldags endefuld

Mindfuck.. hvor slaven drives rundt, indtil slaven bliver sindsyg og mister forstanden, er også noget Ladyen nyder at bruge slaverne til! Giv ladyen nøglen til dit pikbur og lad din domina holde dig aflåst med et par mål for kyskhedslaven for øje… Kom på kyskedskontrakt hos Lady Laura!

Lad din domina tage suverænitet over dit liv og alt hvad det indebærer!

Slaven kan naturligvis starte sin rejse mod dominaens ultimative ønske og tilfredstillelse, ved at indgå en mild kontrakt, som gradvist optrappes og til sidst bringer slaver i position til at give sin domina det hun allermest ønsker sig at sin slave.

En slavekontrakt kan tilbydes, såfremt ladyen finder slaven værdig moden og seriøs nok til et forhold på kontrakt, samt at slaven accepterer alle betingelserne og underskriver aftalen.

dominaerne.dk

Et udkast til en personlig slavekontrakt hos Lady Laura, kan rekvireres via mail til ladyen@dominaerne.dk

Forøvrigt, så elsker dominaen at udfordre slaverne i deres ynkelige modstandskraft – At få slaverne til at miste deres egen kontrol og underkaste sig totalt og adlyde det mindste vink…

Køre dig rundt om min lillefinger!

Det er altid sådan og det ender altid med at Lady Laura, før eller siden, får selv de dovne slaver i arbejde og får aftrettet selv de mest uartige slavefyre, som holder til her i landet…

De liderlige slavetøzer og sjuskede rengørings duller som forstår, at resultater er det eneste der tæller for dominaen – den frække og krævende domina!

 

Lady Laura er dominant og til tider lidt sadistisk..

Ladyen finder altid en fornøjelse i at bruge de tilstedeværende slaver, som elsker at tilbede og tjene herskerinde.. Lady Laura – præcis som det ønskes og forventer det.. En favorit hos Ladyen er app’en “Lovense”, hvor slaven fragiver sig sin kontrol over en genstand, ja kun fantasisen sætter grænserne – Lad det eksempelvis være en lille udskyldig genstand, en vibrator.

Det forventes, at slaven kan svare positiv på minimum 1 af spørgsmålene nedenfor, før enhver form for henvendelse til Ladyen!

Kan du gøre rent i mit frække undertøj, hvis jeg nu kræver det? Kan du slikke mine høje hæle rene og pudse dem, så de skinner til når ladyen skal ud i byen, med ladyens veninder? Kan du holde mit håndklæde klart til ladyen, til når ladyen bader? …Og, kan du være mit askebæger eller bare holde et askebærer klar til når jeg skal bruge det? Kan slaven tjene penge til sin domina? eller forholder det sig sådan, at dine penge egentlig tilhører din domina??

Dominaen kender svaret…

Kontakt information

Telefon +45 71559972 / Mail til Ladyen@dominaerne.dk

Find Ladyen på Twitter & Instagram @ladyllfeet + snapchat llstarlight

Er du pjattet med flotte fødder og tænder det dig, at mine fødder driller dig lidt her og der..?

Ladyen er helt vild med fodslaver, som nyder fødder og nærmest kommer i trance over deres kontakt med mine fødder!

dominaerne.dk

Det bedst er når fødderne beundres, mærkes, føles, snuses til!  Faktisk, så er Lady Laura helt pjattet med smukke højhælede stiletter og frække feminine stillet-støvler med en god hæl som prikker over i’et.. 

Nogen gange, så kan Ladyen godt li’ at pakke fødderne ind i strømper og støvler eller gummisko, så de kommer til at lugte lidt.. frækt! 

Ladyen’s jordiske mål : 166 cm, 53 kg, 75 D-skål, Sko str. 37 (size 4 UK) Tøj str. 36-38, (XS) S eller M.

Kontakt information

Telefon +45 71559972 / Mail til Ladyen@dominaerne.dk

Find Ladyen på Twitter & Instagram @ladyllfeet + snapchat llstarlight

Youtube : Video’erPlaylist

SM hilsen fra Lady Laura

Gem

Gem

Gem

Gem