Domina Lady Laura

Trænger du til, at en smuk domina holder dig lidt i ørene?!

Slave! Her får du klar besked på hvad du skal gøre, og hvornår!

dominaerne.dk

Ladyen nyder en ekstraordinær passion for SM – BDSM og der fristes med uartige SM seancer, kinky fetich lege & rollespil!

Bondage, pirring og urinlege med facesitting og åndedræts- og orgasme-kontrol, er nogle af favoritterne! Aftraffelsen, spanking med spanskrør, piske eller en hård hånd til en rigtig god gammeldags endefuld

Mindfuck.. hvor slaven drives rundt, indtil slaven bliver sindsyg og mister forstanden, er også noget Ladyen nyder at bruge slaverne til!

dominaerne.dkLadyen nyder, at iføre sig lak, læder og eller latex til de uartige SM lege. En rimelig afstraffelse med spanking, samt muligheden for en masser af smæk, i den bare slavenumse!

Lady Laura elsker at udfordre slaverne i deres ynkelige modstandskraft – At få slaverne til at miste deres egen kontrol og underkaste sig totalt og adlyde det mindste vink…

Køre dig rundt om min lillefinger!

dominaerne.dkDet er sådan, at Lady Laura får selv de dovne slaver i arbejde og de uartige slavefyre, liderlige slavetøzer og sjuskede rengørings duller, som forstår disciplinen i resultaterne!

Lady Laura er sadistisk og dominerende

Ladyen finder stor fornøjelse i slaver, som elsker at tilbede og tjener sin domina, præcis som dominaen ønsker og forventer.. En favorit hos Ladyen er app’en “Lovesense”, hvor slaven afgiver kontrollen over sin buttplug…

Det forventes, at slaven kan svare positiv på minimum 1 af spørgsmålene nedenfor, før enhver form for henvendelse til Ladyen!

Kan du gøre rent i mit frække undertøj, hvis jeg nu kræver det? Kan du slikke mine høje hæle rene og pudse dem, så de skinner til når jeg skal ud i byen, med mine veninder? Kan du holde mit håndklæde klart til mig, til når jeg bader? Og, kan du være mit askebæger eller bare holde et askebærer klar til når jeg skal bruge det? Kan slaven tjene penge til sin domina? eller forholder det sig sådan, at dine penge egentlig tilhører din domina??

Fodfetich

Er du pjattet med flotte fødder og tænder det dig, at mine fødder driller dig lidt her og der..?

Ladyen er helt vild med fodslaver, som nyder og nærmest kommer i trance over deres kontakt med Lady Laura’s smukke fødder!

Det bedst er når fødderne beundres, mærkes, føles, snuses til!  Tjek min side med fodfetich – Lady Laura er også helt pjattet med lækre højhælede stiletter og frække feminine støvler med skinnende høje hæle! 

dominerne.dk

 

Nogen gange, så kan Ladyen godt li’ at pakke fødderne ind i strømper og støvler eller gummisko, så de kommer til at lugte lidt.. frækt! Se mere, klik her.

Jordiske mål

168 cm, 50 kg, 31 år, 70 D-skål, Sko str. 37 (size 4 UK) Tøj str. 36-38, S eller M, 1.

Kontakt information

Telefon : +45 71559972  

Mail : Ladyen@dominaerne.dk

Find Ladyen på Twitter & Instagram @ladyllfeet, snapchat llstarlight

Kom i form med Ladyen