Oplæring af domina

Det er muligt, at blive lært op indenfor BDSM – SM af en domina hos Dominaerne.

Alt detsom vi beskæftiger os med….

BDSM – SM – Rollespil – Fodfetich – Fetishplay – Fantasier/drømme – Slaveopdragelse – kontrakt forhold

Her i foråret er det muligt, at blive oplært af både en domina og en dominus.

Der gives 1-2 undervisningstimer pr. uge og efter aftale. Enhver aftale er for en måned af gangen, hvorfor der vil blive udarbejdet en ny undervisnings plan efter hver 4. uge.

Dominaerne tilbyder singler og par, at komme i lære hos en domina som; domina, sadist eller fetichist!

Domina Skolen udbyder også forskellige temaaftener, med foredrag og praktiske øvelser, sådan at teorien afprøves i praksis.

Domina Skolen er til for de kvinder og mænd, som ønsker at lære mere om “Dominans” En nysgerrighed og et ønske om, at praktisere BDSM, samt forskellige fetichs  – som den dominerende part.

Dominaerne tilbyder en “guided” vejledning og rådgivning til de, som brænder for at lære mere om hvordan det praktiseres indefra SM universet, som en naturlig del af en selv; ægte kvindelig eller mandlig dominans!

Vi sammensætter en oplæring, som passer til din person og til den type domina, som ligger dig for, i forhold til den person du er og ønsker at blive.

Der er mulighed for at komme i lære som domina, mistress, (blid/hård) sadist eller fetichist. Din personlighed er vigtig i forhold til hvilken lære du kan få på Domina Skolen.

Der stilles nogle overordnede krav, som Domina Skolen kræver opfyldt, i forbindelse med en eventuel optagelse på skolen. Det er en betingelse, at du er fyldt 21 år og at det kan dokumenteres. Diskretion er yderst vigtig, respekterer de uskrevne regler som vi skriver og visker ud igen, når du kan dem.

Kontakt Dominaerne og bliv oplært indenfor SM verden!

  • det er altid muligt, at kontakte Dominaerne via mail til kontakt@dominaerne.dk eller telefon/SMS til: +45 71559972

SM hilsen fra Dominaerne & Lady Laura