Domina Skolen – Kom i lære

Kom i lære som domina, sadist eller fetichist!

Domina Skolen er til for den der ønsker at lære mere om “Dominans”, som besidder en nysgerrighed og et ønske om, at praktisere BDSM & fetishes – som den dominerende part.

dominaerne.dkDomina Skolen tilbyder en indsigt, viden og vejledning til dem, som brænder for at lære hvordan BDSM praktiseres, som kvindelig dominans

Vi sammensætter en oplæring, som passer til din person og til den type domina, som ligger dig for, i forhold til den person du er og ønsker at blive. 

Der er mulighed for at komme i lære som domina, mistress, sadist eller fetichist.

Din personlighed er vigtig i forhold til hvilken lære du kan få, i forhold til vores udbud i Domina Skolen.

Der stilles nogle overordnede krav, som Domina Skolen kræver opfyldt, i forbindelse med en eventuel optagelse på skolen…

Det er et krav, at du er fyldt 21 år. Respekter de uskrevne regler som vi skriver og visker ud igen, når du kan dem… Prisen, afhænger af hvor meget tid du vil investere, samt hvad og hvor meget du vil lære.

Er du interesseret i at komme i lære hos en af Dominaerne, så er du altid velkomme, til at kontakte os via mail kontakt@dominaerne.dk eller telefon +45 71559972.

Der findes mange måder for en kvinde at praktisere sin dominans på – om det er til privat brug eller på et mere professionelt niveau, så kan Dominaerne være det rigtige sted for dig at starte.

SM hilsen fra Dominaerne