Online seancer

Online seancer hos Dominaerne

Dominans & uartige fetich lege er muligt, også selvom du bor langt væk og ikke har mulighed for at besøge os der hvor vi holder til.

Online dominans via Skype, Whats App eller Snap Chat eller på telefon +45 71559972

Mødes vi online,  kan der domineres på forskellige måder; JOI hvor der drilles, pirres, kontrolleres og instrueres i hvad der kræves af der dig. Din domina kan også være så streng at ignorere dig imens du sidder og kigger på fødder eller spontant, sender en ulydige slave i skamme hjørnet for en ydmygende og nedegørende tid. 

Det er eksempelvis emner som fetish play, sissyplay, ydmygelse, tease & denial, JOI, m.m.

JOI, rollespil & mindfuck

Måske har vi aftalt, at du skal følge en ordre og efterfølgende rapportere tilbage om resultatet af slavens anstrengelser.  Måske har vi aftalt, at udstede instrukser og køre slaven fuldstændigt rundt i manegen.

Når Dominaerne er færdige med at mindfucke slaven, så ved slaven ikke længere hvor, hvorfor, hvem eller hvad!

Slaven drives til vanvid…

Jo mere modstand, jo mere vanvittig og sindsyggørende situation!  Måske har vi aftalt nogle instruktioner om lillemanden, hvorfor slaven handler ud fra dem som er givet af dominaen.  

dominaerne.dk

Fodfetich – Det handler om fødder.  Klik på linket og se mere om hvordan Dominaerne leger med en bestemt fetich!

For bestilling af tid hos en domina for en online seancer, er det muligt at inge til os på telefon +45 71559972 eller sende en mail til kontakt@dominaerne.dk

Kontakt Dominaerne 

Online via Skype, Twitter, Whats App eller SnapChat. Dominaerne stræber efter at være online de forskellige steder flere gange om ugen – der er ingen faste tidspunkter, dog er det generelt gældende at Dominaerne sover om natten!

SM hilsen fra Dominaerne

Gem

Gem