Mistress Sifka

Temperamentfuld domina og meget streng i sin natur…! 

Mistress Sifka er en raffineret storbarmet lille djævel. Meget lille af sin størrelse og super stærk verbalt til når slaverne skal ydmyges og skældes ud med dirty-talk.

Slaven mødes altid med et stort kvindeligt ego, en sort humor og en pervers arrogance som synes at være godt plantet i den storbarmede lille domina! Dog.. Lad ikke det smukke ydre eller det klassiske stilfulde look, stiletter, figursyede skjorter/bukser og det blonde opsatte hår snyde dig!  

Sidder slaven der, med en sjov fantasi om at lade sig dominere af den strenge lærerinden, fra dengang hvor slaven var en lille lydig dreng… Det kan også være at slaven møde sekretæren, som altid er iført sit stramme business suite  i klassiske farver.  Altid stilfuld og feminint påklædt domina og altid iført sine fine høje stiletter! 

Mistress Sifka lever op til alle måder op til sin egen perfektionisme og derfor forlanges det samme retur og mere til!

Fodfetich er blandt dominaens favoritter

dominaerne.dk

Mistress Sifka nyder når det, når  slaver falder ned på deres beskidte knæ og søger om at få lov til at tjene som slave.. på en lige række foran sig, imens andre og nuværende fodslaver, føler sig takemmelig over at måtte tjene så ekstremt små fødder. 

De jordiske mål for Mistress Sifka som er : 159 cm./47 kg. 38 år. sko str 34-35, tøj str XS
Mistress Sifka træffes for tiden til aftale i København.
Skriv til os for at booke en aftale, enten via mail til kontakt@dominaerne.dk eller ring til os på telefon 71559972